SPAANS   ENGELS   DUITS   NEDERLANDS

Telefonisch reserveren
en klantenservice

+34 922 434 409


  - Wie zijn wij? Autos Oasis Team

 

Oasis La Palma - www.oasislapalma.com -  sinds 1996 tot uw dienst!

Al sinds 1996 biedt
oasislapalma.com de lokale bevolking van La Palma en toeristen die het eiland bezoeken een breed scala aan diensten: autoverhuur, maar liefst 160 accommodaties (appartementen, hotels, casita´s, villa´s, bungalows en vakantiehuizen), vlieg-, trein- en boottickets, wandel-, boot- en busexcursies, reisverzekeringen, groepsreizen op maat etc. Jaarlijks boeken meer dan 12.000 klanten bij Oasis La Palma.
Zoek en boek nu eenvoudig en snel uw vakantie op oasislapalma.com of laat u persoonlijk informeren door ons sales team. Gesitueerd in uw vakantiebestemming maken wij graag vrijblijvend een passende offerte voor u op en beantwoorden wij al uw vragen.

Wij staan tot uw beschikking!
 
  

Our central office Los Cancajos

Garage cleaning and maintenance of cars
 
OASIS Los Cancajos
Edificio Centrocancajos, Local 301
Los Cancajos • 38712 Breña Baja
La Palma • Islas Canarias (España)
Tel: +34 922 434 409 // 660 096 781
 
AUTOS OASIS LA PALMA S.L.
Adres: C.C. Centrocancajos, local 301, 38712 Breña Baja, Isla de la Palma, Canarias.
Geregistreerd in het handelsregister van Santa Cruz de La Palma in Deel 30, sectie 8, opschriften. 1, Boek 0, blz. IP-1320, Folio 76.
Verzekeringsmaatschappijen: Generali. 
Fiscale inlichtingen: B-38551370
Onze geschiedenis
Op 1 februari 1996 openden wij ons hoofdkantoor in Los Cancajos, Breña Baja, en startten wij de autoverhuurservice met 20 voertuigen. Om onze service ook efficient aan onze klanten aan de westkant van het eiland te kunnen verlenen, openden wij op 1 juli 1997 ons kantoor in Puerto Naos. Anno 2010 stellen wij u meer dan 120 voertuigen en 20 modellen ter beschikking. 

In 1999 ging onze website online. Naast een toenemende vraag aan huurauto´s, kregen we steeds meer vraag naar accommodaties. Zo ontstond het idee om een all round reisbureau te beginnen dat zowel de lokale bevolking als toeristen een breed scala aan toeristische diensten kon verlenen. Bij Oasis La Palma kunt u terecht voor verhuur van appartementen, hotels, casita´s en landhuizen, reservering van vlieg-, trein- en boottickets, het boeken van wandel-, boot- en busexcursies, het afsluiten van reisverzekeringen en organisatie van op maat samengestelde groepsreizen. Onze onderneming is geregistreerd in het handelsregister van Santa Cruz de La Palma en heeft een fysieke vestiging in Los Cancajos: Centrocancajos local 301, Breña Baja, La Palma.

Onze strategie
Vanaf het moment dat wij onze deuren openden, voeren wij een duidelijke strategie. Het is ons doel u ten alle tijden een passend aanbod met uitstekende prijs-kwaliteit-servicegarantie te doen. Speerpunt hierbij is ons personeel, dat vakkundig en klantgericht is en minimaal twee talen spreekt. 
 
Onze activiteiten: 100% legaal 
Als u via oasislapalma.com reserveert, kiest u voor gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid. In tegenstelling tot andere online aanbieders, beschikt Oasis La Palma over alle door de wet voorgeschreven vergunningen, verzekeringen en andere verplichte documentatie. Dit geeft u de mogelijkheid en het recht, indien nodig, een officiele klacht in te dienen.


HOME | Naar een vriend sturen | WIE ZIJN WIJ | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY VERKLARING | LOGIN REISAGENTEN | CONTACT
©2024 OASIS LA PALMA Secured by GeoTrust Powered by Juniper