SPAANS   ENGELS   DUITS   NEDERLANDS

Telefonisch reserveren
en klantenservice

+34 922 434 409


  - Parking luchthaven La Palma

Geachte heer / mevrouw,

Het parkeergeld is berekend in de huursom en u dient niet extra te betalen voor de parkeergarage indien u binnen 40 minuten na landing van uw vliegtuig bij de meeting point bent. 
Auto ophalen:
Na aankomst op de luchthaven dient u direct naar het meeting point (aangegeven met bordjes) in de parkeergarage S-2, zone A (In de lift staat de verdieping aangeduid met niveau -2) te gaan. Hier wordt u door ons personeel opgewacht. Mocht u vertraagd zijn, bijvoorbeeld doordat uw koffer niet is aangekomen, verzoeken wij u dit ons zo spoedig mogelijk telefonisch door te geven op +34627471111.
Na opmaak van het huurcontract overhandigen wij u de autosleutel en de uitrijkaart. Let op: uw uitrijkaart is slechts 20 minuten geldig.

Auto retourneren:
De huurauto van Autos Oasis dient u terug te zetten waar u deze opgehaald heeft:  in de parkeergarage P1, S2, zone A. Als u vanuit Santa Cruz komt, neemt u op de rotonde de tweede afslag richting "Mazo, Aeropuerto". Na 300 meter vindt u de ingang van de parkeergarage P1, S2, zone A. Bij het inrijden van de parkeergarage trekt u een parkeerkaart en parkeert vervolgens de auto in dezelfde zone waar u deze heeft opgehaald. Het is van belang dat u de parkeerkaart en de sleutel in het auto legt, zodat deze duidelijk zichtbaar is.

Let op: als u de parkeerkaart niet in de auto achterlaat, wordt u € 10,00 in rekening gebracht. Dit bedrag komt overeen met het parkeergeld van 1 dag en zal van uw creditcard worden afgeschreven.

Let op: voor het retourneren van de huurauto volgt u niet de borden Car Rental Parking, deze parkeerplaats is uitsluitend bestemd voor huurauto´s van de autoverhuurbedrijven die hun kantoor op in de luchthaventerminal hebben. Het is in geen geval toegestaan de huurauto te parkeren in deze zone. De kosten ter hoogte van 15,00 / 30,00 euro (verwerkingskosten) die ontstaan bij verkeerd parkeren, zijn geheel voor rekening van de klant.
Tips bij het parkeren:
Als u met meerdere personen reist, raden wij u aan dat slechts de hoofdbestuurder naar het meeting point gaat en daarna de medereizigers ophaalt van de zone ´laden en lossen´, daar deze zich dichterbij de aankomsthal bevindt. Mocht er een tweede bestuurder zijn, is het van belang dat de hoofdbestuurder het rijbewijs van deze persoon meeneemt. Het rijbewijs is noodzakelijk voor het opmaken van het contract.
 
Hartelijk dank voor uw begrip.
Management Autos Oasis

 
 
    
 
 
Foto´s van de ingang van parkeerplaats P1 S2


HOME | Naar een vriend sturen | WIE ZIJN WIJ | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY VERKLARING | LOGIN REISAGENTEN | CONTACT
©2024 OASIS LA PALMA Secured by GeoTrust Powered by Juniper