SPAANS   ENGELS   DUITS   NEDERLANDS

Telefonisch reserveren
en klantenservice

+34 922 434 409


  - Voorwaarden

Belangrijke informatie voor het ophalen van het voertuig op La Palma
Denkt u er alstublieft aan dat u bij het ophalen van het voertuig een geldig legitimatiebewijs en rijbewijs dient te overhandigen. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen indien uw aankomsttijd gewijzigd is of u vertraagd bent.
 • Luchthaven: uwordt door ons personeel opgewacht bij het meeting point. Voor een correct verloop van de procedure is het van belang dat u ons uw vluchtnummer en de geplande aankomsttijd van te voren doorgeeft. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend na aankomst direct naar het meeting point te gaan.
 • Haven: u wordt in de haven door ons personeel op het in de reservering aangegeven tijdstip opgewacht.
 • Accommodatie: u wordt door ons personeel in de receptie van de accommodatie op het in de reservering aangegeven tijdstip opgewacht.

Verzekering met of zonder eigen risico
Wij wijzen er u nogmaals op dat de casco-verzekering CDW reeds bij de totale huursom inbegrepen is. Bij deze verzekering geldt een eigen risico. De hoogte hiervan is categoriegebonden:

Categorie: A to C 400 €
Categorie: C1, D                                 500 €
Categorie: E, F, G, I 800 €
Categorie: H 950 €
Categorie: J, K 800 €

Bij aanname van het voertuig betaald u een borg (creditcard). De creditcard dient een Visa of MasterCard te zijn en op naam te staan van de hoofdbestuurder. Eventuele schade aan het voertuig kan u tot het maximumbedrag van het eigen risico in rekening gebracht worden. In enkele gevallen en uitsluitend op aanvraag kan de borg contant achter gelaten worden. Bij correcte inlevering van de huurauto zal de borg teruggestort worden op uw rekening. Hierbij worden administratiekosten van 0,00 euro voor nationale bankoverschrijvingen en 5,00 euro voor internationale bankoverschrijvingen in rekening gebracht.

Afkoop eigen risico
Wij raden u aan het eigen risico, indien niet ingebegrepen, door middel van een supplement ter plaatse af te kopen (All-Risk verzekering Super- CDW). Ook als u het eigen risico afkoopt, is een afdruk van een geldige Visa of MasterCard vereist. Restitutie van dit supplement is in geen geval mogelijk.

Verzekering CDW en Super CDW: is essentieel om te presenteren aan ongeluk Autos Oasis La Palma verslag binnen kwam 24 uur, hetzij met een ander voertuig of niet en of schuldig of niet en ongeacht de mate van ernst daarvan. De presentatie van het onderdeel kan worden gemaakt ten kantore van de vennootschap of per fax of per e-mail. Als u de volledig ingevulde aanrijdingsformulier in te dienen wordt automatisch voorrang op de Super CDW.

Complementatie van uw gegevens
Heeft u bij het reserveringen alle onderstaande velden ingevuld? Wij vragen u onjuistheden of ontbrekende gegevens van de hoofd en tweede bestuurder door te sturen naar autos@oasislapalma.com.

Voornaam en achternaam: Geboortedatum:
Geboorteplaats:  
Adres: ID-kaartnummer / Paspoortnummer:
Postcode en plaats: Datum van afgifte:
Land Plaats van afgifte:
Mobiele telefoon: Documentnummer rijbewijs:
Nationaliteit: Datum van afgifte:
Verblijfadres / accomodatie op La Palma: Plaats van afgifte:

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

 • Minimum leeftijd 23 jaar en minimaal 2 jaar in bezit van een geldig rijbewijs.
 • Minimum periode van verhuur: 24 uur.
 • Eerste extra uur gratis, elk volgende uur 1/4 van de dagprijs.
 • Het is nadrukkelijk verboden over onverharde wegen te rijden (met uitzondering van de daarvoor geautoriseerde voertuigen).
 • Brandstof en bekeuringen zijn voor rekening van de huurder.
 • Wij accepteren de volgende Creditcards: Mastercard, Visacard.
 • Prijzen en aanbiedingen onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. 

Bij de getoonde prijs is het volgende inbegrepen:

 • Ongelimiteerd aantal kilometers.
 • Volledige casco-verzekering CDW met eigen risico. De hoogte van het eigen risico is voertuigcategoriegebonden. De overhandiging van een geldige Mastercard of Visacard is vereist, zodat er als borg een afdruk van uw Creditcard gemaakt kan worden. De Creditcard dient op naam te staan van de hoofdbestuurder. Verzekering via AXA – WINTERTHUR.
 • All-risk verzekering zonder eigen risico, Super CDW, mogelijk door afkoop van het eigen risico. De hoogte van de afkoopsom is voertuigcategoriegebonden. Prijsdetails worden in de eerste stap van de reservering aangegegeven. De overhandiging van een geldige Mastercard of Visacard is vereist. Restitutie van dit supplement is in geen geval mogelijk.
 • Inzittendenverzekering PAI bij letsel of overlijden (tot max. 20.000 €).
 • Diefstalverzekering TP (uitsluitend van toepassing op het gehuurde voertuig, niet op persoonlijke eigendommen).
 • Tweede en derde bestuurder: prijs naar gelang speciale aanbiedingen.
 • Baby / kinderzitje: prijs naar gelang speciale aanbiedingen en afhankelijk van het seizoen. Prijsdetails worden in de eerste stap van de reservering aangegegeven.
 • Wegenhulp (bandenverwisseling na klapband, verlies van sleutels of elke andere situatie die zich voordoet ten gevolgen van nalatigheid van de gebruiker zal in rekening worden gebracht).  
 • Belasting (I.G.I.C. 15%).

Niet inbegrepen is:

 • Schade ontstaan aan de onderzijde van de carrosserie, wielen en banden, noch de vervangende auto in geval van pech of ongeval veroorzaakt door de klant. De verzekering dekt evenmin schade aan of verlies van persoonlijke eigendommen, bagage, antenne, veiligheidsdriehoeken, veiligheidsvest, deksel van brandstoftank, sleutels en afstandsbediening, schade aan de zittingen en bekleding, schade als gevolg van het tanken van verkeerde brandstof, noch de kosten van de wegenwacht of wegsleepauto.
 • Schade als gevolg van nalatigheid alsmede door het rijden onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen is voor eigen rekening. Het rijden op onverharde wegen en paden (met uitzondering van all-terrain 4x4) is absoluut verboden. Indien dit verbod niet wordt nageleefd, wordt de klant zowel bij eigen schade als bij schade aan derden aansprakelijk gesteld en verplicht de volledige kosten te betalen.
 • Administratiekosten voor verwerking van verkeersovertredingen en boetes: € 20.-
 • Tankservice € 15.-

Borg

Categorie Verzekering zonder eigen risico SCDW   Verzekering met eigen risico
A to C 100 € 400 €
C1, D1 200 € 500 €
E, F, G, I 300 € 800 €
H 380 € 950 €
J  300 €  800 €

 

 
 
 
 
Annuleringsvoorwaarden

*Geen annuleringskosten bij melding tot maximaal 24 uur vooruit voor de groepen A, B, C, D. Voor de groepen E en F geldt maximaal 7 dagen. Voor annuleringen bij minder als 24 uur (en 7 dagen voor de groepen E en F) en no-shows rekenen wij 1 dag huur. Een terugbetaling van een eventueel reeds betaald bedrag zal altijd op dezelfde manier plaatsvinden als de betaling. Bij betaling via het Oasis syteem, Visa creditcard, rekenen wij geen kosten met uitzondering 2% van het Visum betalingssyteem.
Voor internationale overschrijvingen 2%, minimum 2.-€ tot maximum 10.-€. Autos Oasis is niet verantwoordelijk voor eventuele kosten van bank of creditcard van de klant. Cash teruggaven worden uitsluitend gedaan als er cash betaald werd.

* Bovenstaand is niet geldig voor de groepen G, H, I, J en Z en reserveringen tijdens de volgende jaargetijden: Kerst, Nieuwjaar, Carnaval.
Pasen en in de periode 15 juli - 25 augustus.
In deze perioden gelden de volgende regels:

Wijzigingen: 10 euro

Annuleringen voor de groepen A, B, en C:

Annulering + 48 uur: 15 euro
Annulering - 48 uur: 1x dagprijs
No Show: 2x dagprijs


Annuleringen voor de groepen D en K:

Annulering + 7 dagen: 1x dagprijs
Annulering - 7 dagen + 72 uur: 3x dagprijs
Annulering - 72 uur en No Show: 100%

Voor annuleringen als gevolg van slecht weer of ziekte rekenen wij in alle gevallen geen kosten.

Privacy verklaring
Als u een reservering maakt voor een voertuig zal u worden gevraagd om een online formulier in te vullen voor: uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcardgegevens (zoals creditcardtype en -nummer, CVC-code, vervaldatum, naam creditcardhouder). Deze informatie is vereist om uw reservering te verwerken, in te boeken en af te ronden.

Houdt u er rekening mee dat wij van tijd tot tijd gebruik kunnen maken van derde leveranciers die zekere diensten en functies voor en namens ons bieden. Deze derde leveranciers kunnen toegang hebben tot (een gedeelte van) uw persoonlijke informatie om hun diensten en functies te kunnen leveren, maar zij zijn gebonden aan een geheimhoudingsplicht en dientengevolge mogen zij de informatie niet gebruiken, delen of vrijgeven voor welk ander doel dan ook.

Houdt u er rekening mee dat wij van tijd tot tijd derde dienstverleners kunnen gebruiken voor doeleinden van marketinganalyse en kwaliteitsverbetering (de “Dienstverleners”). We kunnen tevens Dienstverleners gebruiken om de gedetailleerde bezoekersactiviteit te registreren of de bezoekers van bepaalde pagina’s. Deze Dienstverleners verzamelen, gebruiken, controleren, en brengen verslag uit over de Gegevens en andere informatie en statistieken die ze verzamelen, en analyseren ook uw online activiteit op onze website. De informatie over uw gebruik van onze website (inclusief de Gegevens, uw ISP, browser en IP-adres) kan doorgegeven worden en bewaard worden op de servers van de Dienstverlener. Verder en waar wettelijk toegelaten, kan de Dienstverlener de verzamelde gegevens tevens doorgeven aan derden die de informatie dan verwerken namens de Dienstverlener.

Houdt u er rekening mee dat er bij autosoasislapalma.com strikte beveiligingsmaatregelen in acht worden genomen, dit in overeenstemming met de Europese wetgeving voor gegevensbescherming, om misbruik van en niet-geautoriseerde toegang tot persoonlijke gegevens te voorkomen.
 
Wij gebruiken zakelijke systemen en procedures en hebben deze geïmplementeerd om de persoonlijke gegevens die aan ons worden verschaft te beschermen en te beveiligen. Zo wordt uw creditcardinformatie naar ons verzonden via een secure server protocol dat al uw persoonlijke en creditcardgegevens versleuteld. De gebruikte methode is een bedrijfsstandaard, de “Secure Socket Layer” (SSL) technologie.

U heeft altijd het recht om de persoonlijke gegevens die u bij ons heeft bewaard, in te zien. U kunt uw persoonlijke gegevens opvragen door een e-mail te sturen naar agencia@oasislapalma.com. Als uw persoonlijke informatie onjuist is, dan zullen wij deze op uw verzoek wijzigen. U kunt autosoasislapalma.com tevens vragen om uw persoonlijke informatie uit de database te verwijderen door een e-mail te sturen.

 
HOME | Naar een vriend sturen | WIE ZIJN WIJ | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY VERKLARING | LOGIN REISAGENTEN | CONTACT
©2024 OASIS LA PALMA Secured by GeoTrust Powered by Juniper