SPAANS   ENGELS   DUITS   NEDERLANDS

Telefonisch reserveren
en klantenservice

+34 922 434 409


  

OASIS La Palma biedt u de mogelijkheid eenvoudig en veilig online met uw Creditcard te betalen. Hierbij maken wij gebruik van het beveiligde systeem Cyberpac van "CaixaBank".  Houdt u er rekening mee dat dit systeem u naar een speciale veiligheidscode kan vragen.

Voor de online betaling dient u de volgende gegevens bij de hand te hebben:
 
1. Uw Creditcardnummer
2. De vervaldatum
3. De 3-cijferige code vermeld op de achterkant van uw Creditcard
4. De code "3-D Secure" voor veilig online betalen, beter bekend onder de naam "Verified by Visa" bij VISA en "MasterCard SecureCode" bij MasterCard. Deze code wordt door uw bank verstrekt en staat niet vermeld op uw Creditcard.
De betalingsgateway die wij aanbieden is een door de spaanse bank La Caixa en VISA en MasterCard 100% gegarandeerd veilig betalingssysteem. Bij transacties die via Cyberpac plaatsvinden, is zowel veiligheid en vertrouwelijkheid als de integriteit van zowel de kaarthouder als de internetwinkelier gewaarborgd:

1) Oasis La Palma heeft geen inzage in uw persoonlijke (kaart-)gegevens of geheime codes. Oasis La Palma ontvangt slechts een bericht dat de betaling van een bepaald reserveringsnummer is voldaan.
2) Het domein Cyberpac vanLa Caixa is SSL-beveiligd. De Secure Sockets zorgt ervoor dat derden geen toegang hebben tot uw gegevens tijdens electronische transactie.
3) Het systeem vraagt voor de uitvoering van de transactie om de extra code "3-D Secure". Deze code staat niet vermeld op uw Creditcard. U kunt deze opvragen bij uw bank. 
 
Mocht u niet in het bezit zijn van de "Verified by Visa" of "MasterCard SecureCode" code en de online betaling niet kunnen uitvoeren, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wij verstrekken u dan graag onze bankgegevens, zodat u de betaling via overboeking kunt voldoen. Ook voor vragen staan wij u ten alle tijden ter beschikking.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Oasis La Palma, tot uw dienst sinds 1996. Wij bevinden ons op uw bestemming, op het eilandLa Palma. Bezoek ons tijdens uw verblijf in Los Cancajos, Centro Comercial 301/ 302 of in San Pedro, Calle Guayrín 2, op de hoek met de straat 30 de Mayo.

© 1996 / 2024 OASIS LA PALMA  Secured by GeoTrust

Reserveringsnummer:
Bedrag:
Het bedrag moet twee decimale cijfers en een komma bevatten, bv. 30,50
HOME | Naar een vriend sturen | WIE ZIJN WIJ | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY VERKLARING | LOGIN REISAGENTEN | CONTACT
©2024 OASIS LA PALMA Secured by GeoTrust Powered by Juniper